Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко сме със 166 (сбит вариант)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
    На мен ми се случи няколко пъти да се кача от моята кола на 520i и просто не може да става сравнение, това БМВ в сравнение с 166-цата е пълен майтап, двг е 150 коня 6-так, но на това купе е трагедия, пътното поведение е ташак, седалките са гадни, и отвън и отвътре е по-грозно.
    С което сам си отговаряш че Алфата в своя клас е по добра и си е така и в действителност!

Еее, но пък затова хората са измислили 7-ца... И тук се спотайва една с 4,0 V8 bi-turbo Дизел за няма и 12 000лв в изключително състояние - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...046&f1=details
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

На мен ми се случи няколко пъти да се кача от моята кола на 520i и просто не може да става сравнение, това БМВ в сравнение с 166-цата е пълен майтап, двг е 150 коня 6-так, но на това купе е трагедия, пътното поведение е ташак, седалките са гадни, и отвън и отвътре е по-грозно.
      Именно за това си говорим колеги,че няма друга такава кола,която с гордост можем да наречем "УНИКАТ",т.е. предназначена само за ценители на специалитети...басиу и якото надъхване,'дето вкарах,'ма то си е баш така
      THERE IS NO EASY WAY OUT.SLY IS AWESOME GUY-
      http://www.youtube.com/watch?v=MwPb7...eature=related

Comment

Маааалеееееее, вие верно сте се поболели.... вдигнете малко капаците, седнете си малко на гъза и стига сте изпреварвали 5-ци и Е-класи
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
          Маааалеееееее, вие верно сте се поболели.... вдигнете малко капаците, седнете си малко на гъза и стига сте изпреварвали 5-ци и Е-класи
          Хахаха,ами така си е баце,таз' наш'та болест-име няма,някои и викат "идиотщина"
          THERE IS NO EASY WAY OUT.SLY IS AWESOME GUY-
          http://www.youtube.com/watch?v=MwPb7...eature=related

Comment

Точно пък Е класа от същите години ми е отвратително грозна, особенно вътре е по зле от москвич 12так. Ама все пак всеки си има вкус
            Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

Първоначално публикувано от to_lose_HEART Покажи съобщение
              Точно пък Е класа от същите години ми е отвратително грозна, особенно вътре е по зле от москвич 12так. Ама все пак всеки си има вкус
              Абсолютно съм съгласен Е класите от тия години са трагедия, това вече си е кола за чичаци
              пп Живко, тая седмица е яка ама за градско е грехота
              Last edited by code; d.m.y г., 20:41.
              sigpic
              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                Ако не е спортен пакет БМВ-то е тотален кенеф, на който му плащаш само емблемата.
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Абсолютно съм съгласен Е класите от тия години са трагедия, това вече си е кола за чичаци
                  пп Живко, тая седмица е яка ама за градско е грехота
                  Що бе, автомат си е, и си идеална даже и за градско
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Аз пък съм се убедил, че колкото е по-голяма колата в града - толкова по-добре.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                      именно, респект имат
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Добре е за Лукойл тоя автомат 740D сигурно гони 15 градско
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                          именно, респект имат
                          Да. И по възможност да е с чугунени брони със шипове по ръбовете.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Добре е за Лукойл тоя автомат 740D сигурно гони 15 градско
                            Е той Живко си говори за печки, аз визирам ей това, и тях ги е лепнала инфлацията. http://www.cars.bg/u536757

Comment

Ей това е вече кола с която поддръжката на Алфа ще ти се стори песен Това за по-малко от 1000лв в сервиза не влиза
                              sigpic

Comment

Е той Живко си говори за печки, аз визирам ей това, и тях ги е лепнала инфлацията. http://www.cars.bg/u536757
                                ами има статия в Топ Гиър точно за този модел - поддръжката му е безумна, колата е отчайващо идиотска, интериора е меко казано високотехнологичен но е идиотски, въобще ако искаш да направиш обир на банка точно тази кола ти трябва.

п.п. под определението "идиотски" нямам за цел да засегна който и каквото и да е.
                                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Working...
                                X